7 gode anledninger for å bruke selvbruning

Er du usikker på når du skal bruke selvbruningsprodukter? Det finnes mange store og små anledninger hvor det å føle seg ekstra fresh vil gjøre godt for selvfølelsen din, og selvbruning vil få deg og huden din til å gløde. Her har vi samlet 7 gode anledninger.

1. Når du skal ut på byen

Enten du skal på en uformell middag, en planlagt festkveld eller bare ut med venner, vil en gyllen og vakker glød i huden få deg til å føle deg freshere.

2. Når du skal på ferie eller ta en langhelg

Ut på tur, aldri sur. Uansett om du skal på en storbyweekend eller kanskje en ferietur til solfylte strøk, blir det aldri feil med en fin og gyllen glød i huden. Det blir også lettere å bruke høy solfaktor, som er sunt og viktig for huden din.

3. Når du skal feire 17. mai

Er du invitert på 17. mai frokost, eller kanskje du bare skal ut for å se på barnetoget og feire nasjonaldagen med familie eller venner? Brunfargen vil kle huden din uansett. Spesielt hvis du har en hvit skjorte eller bunadskjorte.

4. Når du skal i bursdag eller konfirmasjon

En naturlig og gyllen glød i huden vil gjøre deg enda mer festklar. Har du pyntet deg, vil den freshe brunfargen være med på å løfte antrekket ytterligere.

5. Når du skal i bryllup

Uansett om det er du som skal gifte deg eller om du er invitert i et bryllup, er det en perfekt anledning til å teste vår nye selvbruningsserie Tan Luxious. En flott brunfarge i huden gjør seg også veldig godt på bilder.

6. Når du skal på date

Er det den første daten, andre eller kanskje bare en etterlengtet og velfortjent date med din kjære? Et av våre selvbruningsprodukter vil gi deg gløden du trenger for en vellykket date. 

7. Når du bare skal…

Du trenger faktisk ikke engang en anledning. Produktene i Tan Luxious-serien kan med fordel brukes alle dager, året rundt. Et godt tips er å gjøre selvbruning til en del av hverdagsrutinen din. Da vil du alltid ha en fin og gyllenbrun hud, helt uten oransjeskjær, og du vil føle deg bra. Hvorfor ikke prøve selv? 

Dette er Tan Luxious

Tan Luxious er en komplett og eksklusiv premium selvbruningsserie som gir deg en dyp og gyllen glød. Alle produktene gir deg et jevnt resultat uten skjolder, og uten oransjeskjær. Vi anbefaler at du bruker den fløyelsmyke spesialvotten Tan Luxious Self Tanning Mitt når du påfører produktene fra serien – da får du det perfekte resultatet. Det er også smart å forberede huden ved å bruke Pre Tan Body Scrub, som inneholder bittesmå skrubbekorn fra finmalte olivenfrø. 

Instant farge, spray, mousse eller magiske dråper?

Blir du plutselig invitert ut på noe, er vår Instant Self Tanning Bronzing Lotion redningen. Den gir huden umiddelbart en gyllen farge, og du får full effekt etter 6 timer. Har du bedre tid, er vår Self Tanning Mousse et godt alternativ. Den får du i to ulike fargetoner – light/medium og medium/dark.

Selvbruningssprayen Self Tanning Bronzing Mist er enkel å påføre, og trekker raskt inn i huden. Den inneholder i tillegg både C- og E-vitaminer som huden din trenger.

Bodylotion og selvbruning i ett

Ønsker du en gradvis og naturlig brunfarge, kan du bruke Gradual Glow Body Lotion, som både gir fuktighet og en gyllen farge til huden din. Også her får du full effekt etter 6 timer, og den fungerer fra første påføring. Våre Magic Self Tanning Drops er dråper du blander inn i ansiktskremen eller bodylotionen din – fra 1 til 10 dråper, avhengig av hvor dyp farge du ønsker.

Alle produktene i Tan Luxious-serien er på lik linje med alle andre produkter fra Good For Me, 100 prosent veganske.

Gi huden din den gløden og brunfargen den fortjener. Det er tross alt deg og din egen velvære det gjelder.