Slik får du best resultat av selvbruningen

For å bli fin og fresh til daten eller festen, bør du starte prosessen dagen i forveien. 

I morgen skal det endelig skje. Du har gledet deg lenge, og har allerede planlagt hva du skal ha på deg. Men hva med brunfargen? Kanskje det hadde gjort seg med litt ekstra glød i huden? 

I så fall er selvbruning med produkter fra vår Tan Luxious-serie veien å gå. Da får du en jevn og fin brunfarge, helt uten oransjeskjær, og du kan enkelt holde den vedlike året rundt.

Start med å forberede huden dagen før

For å få en jevnere og mer langvarig farge av selvbruningen, er det viktig med eksfoliering av huden. Ta derfor en deilig dusj dagen i forveien, og massér Pre Tan Body Scrub godt inn i huden med sirkulære bevegelser. 

Skrubben har en geleaktig konsistens som er enkel å fordele, og den inneholder finmalte olivenfrø som fjerner døde hudceller og urenheter på en effektiv og skånsom måte.

Riktig påføring er viktig

Neste steg er å påføre en selvbruningskrem, mousse eller spray fra Tan Luxious. Fargen kommer allerede etter 4-6 timer. 

Her anbefales det at du bruker Tan Luxious Self Tanning Mitt. Dette er en fløyelsmyk vott som forenkler påføringen, og gir et jevnt resultat uten at du får flekker på hendene. Bruk fuktighetskrem først på tørre hudområder, som for eksempel albuer, knær og ankler. 

Deretter påfører du selvbruningsproduktet, og jevner det ut med votten i sirkulære bevegelser. Votten kan vaskes for hånd etter bruk, eller i vaskemaskin ved lav temperatur. 

Selvbruning på hender og føtter

Det er fort gjort å glemme hender og føtter under påføring av selvbruning. Et godt tips er å vente med hendene helt til slutt. 

Bruk gjerne restene fra votten til føtter og hender. Pass også på at du ikke får selvbruning på neglene, da de kan bli misfarget. Bøy leddene i fingrene når du påfører selvbruning, slik at du unngår skjolder ved knoklene.

Velg selvbruningsproduktet som passer deg best

I Tan Luxious-serien med selvbruningsprodukter kan du velge de som passer deg best, enten du foretrekker krem, mousse, spray, eller magiske dråper som du blander inn i ansiktskremen eller bodylotionen du bruker til vanlig. Alle gir deg en dyp og fin brunfarge, helt uten oransjeskjær. 

Tan Luxious Self Tanning Mousse finnes i to fargetoner – light/medium og medium/dark. Moussen har en behagelig duft og gir et jevnt resultat. 

Foretrekker du å bruke spray, kan du velge Bronzing Self Tanning Mist. Den kleber ikke, og trekker raskt inn i huden. For å få jevn farge bør du spraye med omtrent 15 centimeters avstand fra kroppen. Bronzing Self Tanning Mist kan brukes både på kroppen og i ansiktet. 

Gradual Glow Body Lotion er bodylotion og selvbruning i ett og samme produkt, og med en behagelig duft av vanilje. 

Et annet alternativ er Magic Self Tanning Drops, som er dråper du blander inn i hvilken som helst ansiktskrem eller bodylotion, og som gir huden din en naturlig glød. Tilsett 1 til 10 dråper, avhengig av hvor dyp brunfarge du ønsker. 

Trenger du brunfarge raskt, for eksempel hvis du plutselig blir invitert til noe på kort varsel, kan du prøve Instant Self Tanning Bronzing Lotion. Den funker med en gang, og bygger gradvis opp en langvarig solbrun farge i huden de neste 4 til 6 timene.

Alle produktene, med unntak av Magic Self Tanning Drops og Instant Self Tanning Bronzing Lotion, er fuktighetsgivende.

En komplett, eksklusiv selvbruningsserie

Alle produktene i vår Tan Luxious-serie gir deg en fresh og gyllen farge. Ved riktig påføring, blir resultatet helt jevnt og uten skjolder. Produktene inneholder naturlig DHA fra sukkerrør, pleiende og nærende ingredienser for huden, og er 100 prosent veganske. Tan Luxious-serien er utviklet i Norge og produsert i Storbritannia.